Bäddsoffa som är bred, rymlig och billig

 Billig bäddsoffa som är bred och rymlig

Bäddsoffor finns det många av. Vill du ha en bred och rymlig bäddsoffa blir det svårare att hitta. Ska bäddsoffan även vara billig och snygg så finns det ännu mindre att välja på. Men några guldkort finns det faktiskt, och här är ett!

Detta inlägg har annonslänkar

Denna bäddsoffa har en bädd på 160 cm i bredd. Dessutom är den billig då den bara kostar 7500 kronor. Den totala bredden är 250 cm och bäddmåttet är 160×195 cm. Mörkgrått tyg är något som fungerar till det mesta och tål mer nedsmutsning än ljusa färger. Vill du ha andra färger så finns denna bäddsoffa att få med det också. Färgerna svart, stålblått (ljus) och mörklila finns även att välja. Du kan se mer av denna bäddsoffa här och du kan även köpa den med smidig hemfrakt för 500 respektive 1000 kronor beroende på var du bor. Vill du hämta soffan själv istället finns den möjligheten också.

Billig bäddsoffa som är bred och rymlig
Bäddsoffa, 160 cm bäddmått

Så här ser soffan ut när den är utbäddad, se bilden nedanför. I detta exempel är tyget svart:

Detta är en trevlig och annorlunda variant av bäddsoffa.

En bäddsoffa är toppen att ha när du bor trångt eller har gäster på besök då och då som stannar över natten. Färgerna som finns är neutrala och enkla. Detta är bra när det gäller soffor för att det är möbler som kostar en slant och som behålls länge. Piffa till med kuddar och filtar så sätter du din egen personliga prägel.

Ovanstående är ett tips på en bäddsoffa som är både praktisk och modern, lycka till och ha en bra fortsatt dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.