Utemöbler: Billig loungegrupp till balkong och uteplats

Billig loungegrupp är utemöbeln till sommaren!

En billig loungegrupp vill många ha nu till våren så att uteplatsen eller balkongen är redo för sommarsol. Vad krävs av en bra loungegrupp? Hur ska man tänka vid köp? Färgvalet och mycket mer funderar du kanske på. Priset är viktigt förstås och vem vill inte ha billiga utemöbler?

Billig loungegrupp med sommarkänsla

Denna soffgrupp för utomhusbruk kostar endast 5995 kronor i skrivande stund. Du hittar den här

Billig loungegrupp
Loungegrupp vass-brun, ger medelhavskänsla

Några viktiga fakta om loungegruppen:

Måtten är det absolut viktigaste: Gruppen ska passa din uteplats. Har du dessutom en balkong så är det ännu viktigare än priset. Du vill utnyttja hela balkongens möjlighet och därför ska inte loungegruppen vara varken för stor så den inte får plats, inte heller för liten så du inte tar vara på utrymmet.

Större grå loungegrupp med svarta kuddar, praktiskt. Denna stora sommargrupp ger goda sällskapsmöjligheter till din familj eller när vänner kommer på besök. Kostar just nu 9495 kronor

Dynor och kuddar till loungegrupp:

Dynor och kuddar till utemöbler är gjorda för att tåla väta och klarar av en regnskur. De bör dock torka ut däremellan och det är bättre att ta in dem inför regn än att lämna dem kvar. Men det är ingen kris om de ligger kvar ute när regnet kommer då och då. Färgen, vitt är det dåligt? Tygen till utemöblerna är av syntetmaterial som tål väldigt mycket och kan tvättas. Vita tyger kan gnuggas och läggas i klorin om de blivit för smutsiga, detta funkar även om de blivit lätt mögliga vilket tyvärr snabbt kan hända om vädret, vinden och fukthalten slår olyckligt till.

En billig liten och smidig loungegrupp när utrymmet är begränsat. Denna ger en öppen och välkomnande känsla samtidigt som det finns två hörn att luta sig mot. Denna billiga loungegrupp kostar bara 4995 kronor just nu

Stommens färg

Detta är främst vad du själv gillar och vill åstadkomma med din uteplats eller balkong. Svart är klassiskt man försvinner lite grann, ger istället stort fokus på färgen av kuddar och filtar som du pyntar med. Brunt i naturlook ger mysig medelhavskänsla och ska inte underskattas, det är ju den somriga känslan du vill ha hos utemöblerna. Grått har blivit populärt senare år och ger en lagom brytning. I slutändan är det du som väljer vad du gillar.

Vit stomme och ljusgrå kuddar. Ljust, luftigt och somrigt samtidigt som kuddarna tål lite smuts innan de åker i tvätten. Nedan loungegrupp kostar i skrivande stund bara 6495 kronor

Billig loungreupp, vit
Vit loungegrupp rymlig och billig

Uppbyggnaden av delarna

Köp gärna loungegruppen i mindre sektioner, även om det kostar några kronor extra. Detta kan löna sig om du vill möbler om gruppen i annan konstellation eller om du flyttar.

Öppna avslut, dvs utan armstöd på ändan. Öppet avslut ger en luftigare känsla samt bättre tillgänglighet till soffan om det är lite trångt. Avslut med armstöd ger bättre stöd och du får ett hörn att lägga en kudde och luta dig mot. Bäst är den riktning som du möts av är öppen, gärna som divandel. Men du behöver också kanter att luta dig mot, speciellt när gäster är på besök och men vill ha en avslappnad känsla.

När det ska vara enkelt och prisvärt.

Det billigaste som vanligen säljs är soffa med två fåtöljer, denna grupp prispressas ofta i handeln och bord brukar ingå. Svart konstrotting och mörkgrå dynor är praktiskt. Tänk på att denna grupp tar mer plats än en enkel loungerupp med hörndel, dock får du mer flexibilitet. I detta fall kostar gruppen endast 2995 kronor

Billig soffgrupp- utomhus

.

2 svar på ”Utemöbler: Billig loungegrupp till balkong och uteplats

 • april 12, 2020 kl. 6:01 e m
  Permalänk

  Var hittar jag de loungegrupper ni visar

  Svar
  • juli 22, 2022 kl. 8:46 f m
   Permalänk

   Ledsen för sent svar, de flesta loungemöbler är säsongsvara och denna artikel är nu gammal och länkarna till möblerna har tagits bort. Tips är annars att titta hos Bauhaus, Trademax (Onlineföretag) och Ikea som numera har serien Sollerön, Plantagen och Chilli. Dessa har ett bra utbud av säsongsmöbler. Jysk är ytterligare alternativ för speciellt billiga utemöbler, kvalitén kanske inte alltid är lika god men det avspeglas i priset och beror på vad man vill betala och vad man vill ha.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.