Solstol till sommar och sol

Solstol bekväm och skön till sommarsolen

En solstol vill man spendera mycket tid i under varma sommardagar, eller hur? Det finns många olika typer av solstolar och valet är lite vad du behöver. Ska den vara bärbar, fällbar, skön, hållbar och så vidare, ja lite olika saker ska man fundera på när man väljer den solstol som passar dig bäst och hur du ska nyttja den. Sen är det bara att invänta värme och sol också!

Detta inlägg har annonslänkar

Den mest populära och vanligaste solstolen är den billiga och hopfällbara solstolen med uppspänt tyg. Denna solstol kan du båda sitta i och ligga i vilket gör den så härligt praktisk. Du behöver inte någon klumpig dyna utan slänger bara ut en handduk över stolen. Spola av den med vatten om du vill fräscha upp den lite. OBS! De allra billigaste på marknaden kan ha för kort rygg som inte räcker hela vägen upp till huvudet för längre vuxna. Nedan ser du ett exempel på denna idag klassiska solstol

Har du mer plats, kanske en villa och till och med en swimmingpool? Då kan en däckstol vara riktigt trevliga att ha. Denna typ av solstol är både mysig, bekväm och stilig. Du kan naturligtvis ha denna solstol även ut på gräsmattan och det räcker med att du har en liten uppblåsbar badpool bredvid för att doppa fötterna i, så det är okej du kan köpa den!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.