Påskpynt och påskägg till hemmet

Påskpynt och påskfint i ditt hem

Påsken står runt hörnet och är något att se fram emot. Det är trevligt med alla olika högtider och påsken ligger precis mellan vinter och sommar. Detta gör det trevligt att se fram emot och påsken fyller i med ett positivt inslag att se fram emot. Ta chansen och städa upp hemma och kanske kan du bjuda hem lite gäster. Ja, det finns många saker att se fram emot med påsken och därmed anledningar att piffa till hemmet med lite påskpynt. Visste du att det numera finns påskris som inte är allergiframkallande? Påskris i konstgjort material som kan återanvändas dessutom!

Detta inlägg har annonslänkar, så du kan hitta varorna

Påskfärgerna ger en glad och positiv stämning i hushållet vilket alltid är en positiv sak. Ja, det finns verkligen många anledningar till att se fram emot påsktiden och allt kring detta. Var ute i god tid och beställ det som ger ditt hem lite extra charm. Här listar vi några inredningsdetaljer till ditt hem inför påsken som ändå är lite udda och inte så vanliga

Konstgjort påskris. Visste du att det finns konstgjort påskris? Jovisst finns det! Det är inte platspåskris i detta fall utan grenar i klädd metall. Du kan använda riset året runt och det är ett påskris som inte ger allergibesvär. Du hittar det att köpa här.

Alternativa påskfjädrar i glas. Glashängen till påskriset är det inte så många som har. Så länge det inte finns barn som springer omkring så kan detta vara något, finns det barn på plats så är det naturligtvis ännu roligare men kanske passar annat bättre. Men vill du ha unikt påskpynt i påskriset så är detta vad som gäller! Du hittar dem här

Inte unikt, men ärligt, har du ett ljus i äggform sedan tidigare? Ett självklart inslag till bordsdukningen till påsklunchen. Mer info.

Påskägg i metall från Lasse Åberg, det är inte så ovanligt utan mer en klassiker du inte kan vara utan. Återanvänd dem år till år, de är i metall och håller länge. Kommer förifyllda med godis dessutom. Bara det är en ursäkt nog att köpa dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.