Sänggavel – Moderna sänggavlar till din säng

Sänggavel skyddar väggen och ger ombonat intryck

Det finns flera anledningar till att skaffa sänggavel. En sänggavel skyddar väggen och ger en trevligare intryck av sovrummet helt enkelt. En sänggavel nyttjas framför allt när du bara köpt en resårmadrass med ben.

Detta inlägg har annonslänkar

Speciellt när du köper enbart en resårmadrass med ben så är en sänggavel ett bra komplement. Det är inte alltid nödvändigt att köpa en hel sängstomme utan det kan vara smidigare att bara ha en sänggavel som komplement istället. Sänggavlarna står själva på golvet och pressas mot väggen med resårmadrassen. Detta fungerar bättre än det låter, men visst får man ibland trycka till sängen mot väggen.

Intrycket blir ofta luftigare av att nyttja enbart en sänggavel. Har du ingen sänggavel allt så blir det lätt slitage mot väggen, speciellt om du har tapeter. Dessutom så kan du få fettfläckar på tapeterna från håret, undvik detta och skaffa en bra sänggavel!

Sänggavlar i textil är idag populära men klassiska trägavlar går aldrig ur tiden.

Vill du se flera sänggavlar så titta här, då kommer du till en butik som har massor med gavlar för sängar mellan 90-180 cm, olika färger och material som design. Allt kan beställas och fraktas smidigt hem till din dörr.

Nedan exempel på en grå mjuk gavel:

Exempel på en sänggavel i vitt trä, klassisk design får du men en vit trägavel

Lite enkel robust design och kanske lite lantligt, en trägavel med designkänsla av träplank:

Tryck här för att ta del av ett stort utbud av sänggavlar som lätt kan beställas och fraktas hem till dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.