Kristallvas hjärta hög – För de finaste rosorna!

Hög kristallvas med hjärta för rosor!

En bra vas är ett måste till hemmet. En hög vas måste klart finnas ifall du får extra fina blommor av någon, eller kanske köper till dig själv. Även om en hög vas inte används lika ofta så är det desto viktigare när den behövs. En hög vas bör vara över 25 centimeter för att klara långa rosor och andra buketter. Men det är speciellt rosorna som du vill visa upp i sin fulla form utan att klippas ner!

Detta inlägg har annonslänk

I detta fall hittar vi en 30 centimeter hög kristallvas från välkända Orrefors som har formen av ett hjärta på ett alldeles speciellt sätt. Nämligen genom att vasöppningen är hjärtformad vilket gör denna vas extra unik. Du hittar denna höga vas kallad Valentin0 att köpa här

Orrefors Valentina hög vasVackrare form än så hör kan nästan inte en blomvas få! Denna vas är en inredningsdetalj i sig och blir extra vacker när den få stå centralt och synligt med några vackra blommor.

Har du för låg vas så kommer blommorna att vikta över och riskerar att välta vasen vilket inte är bra. Dessutom ser det inte proportionellt snyggt ut om blommornas stjälkar går för långt upp ovanför vasen. Alternativet är att du får klippa ner blommorna till en kortare längd men då går en stor del bort av dess charm. Dessutom när det gäller rosor så ju längre de är desto dyrare är de att köpa. Då är de också värda att få en hög vas som kan ta hand om dem på bästa sätt. Snittblommor ska synas!

Denna vas har tjockare glas vilket gör att den är tåligare och inte går sönder lika lätt som vaser med tunt glas. Kristallglas är lite dyrare men har desto finare glas och kvalité. Just när det ska vara lite extra så passar denna typ av vas bra och är värd att ha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.